Pages

Subscribe:
Welcome .. Hope you will enjoy with my blog . Don't forget to be my followers :)

Labels

Cuti (9) Interest (10) Menci (6) Merapu (13) Pengajaran (9) Pengawas Sekolah (7) People (7) Photos (23) School (27) sick (3)

04 December 2010

Cakap-cakap je

Hoho .. Salam semua . Hope you guys sihat-sihat belaka . Harini saya tak nak bercerita panjang , saya cuma cerita apa yang ada dalam otak saya ni je XD

Fuhh , cuba korang tengok kalendar di sidebar saya tuh .. Sekarang ni sudah masuk bulan 12 . Cepat betul masa berlalu , ini maknanya lagi beberapa minggu kita akan masuk pada tahun yang baru !

Tak sabar rasanya .. Oh ya ! Malam semalam saya ke Kampar sebab parents ada urusan di sana , jadi saya terpaksa ikut kerana tiada siapa di rumah . Esok saya akan ke Kuala Lumpur pula , berjalan-jalan di sana tak lama pun cuma sehari sahaja . 2 hari lepas saya telah menukarkan title blog saya yang baru . Dari pada buble kepada Questa e la vita vera . It's mean this is the real life in italian . Okay lah , mungkin selepas ini saya akan update lagi blog saya ni . InsyaAllah .. Bye bye

3 voices:

Faiz said...

anyway..happy new year..walaupun blom tahun baru..hehe..wish awal2..=)

p/s: thanks follow blog sy..sebagai balasan, sy dh letak blog ini kt ruang follower kt blog sy..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

****KLIK ENTRI TERHANGAT DISINI****

Sasa Al-Sharif said...

wah, eksaited. selamat menyambut tahun baru

aku follow kamu balik. keep in touch ya

Hidayah Ahmad said...

Faiz


hoho happy new year jgk nnt . thanks , nice to know you ! XD

Sasa Al-Sharif
thank you very much ^^