Pages

Subscribe:
Welcome .. Hope you will enjoy with my blog . Don't forget to be my followers :)

Labels

Cuti (9) Interest (10) Menci (6) Merapu (13) Pengajaran (9) Pengawas Sekolah (7) People (7) Photos (23) School (27) sick (3)

19 March 2010

seperjuangan

tepat jam 2 petang. sy menaiki kereta yg dipandu oleh ibu sy. lalu ibu sy membawa kerata menuju ke uma munirah [bff sy la tuh] kemudian apabila sampai di rumah beliau , mumunirah mula menaiki kereta. dan kereta mula bergerak menuju ke destinasi. KFC la.... selepas melepasi beberapa lapu isyarat, kami pun sampai la .... sy dan munirah membuka kaki turun dr kereta sesudah mencium tgn ibu . mak sy hanta je , haha. kami berdua berjalan menujuke pintu masuk KFC , kami tertanya2. eh , mana deorang?? kemudian kami pun masuk la ke dalam sikit. pergi cari kt tempat blakang.salau drg lepak kt situ. tgk2 x de pun.

dr kiri, keyah ika, zulfa,dan nad then ika, zulfa pe sume dtg kt kte org n kitorang bersalaman. almaklumlah... dah lame x jumpe. kemudian mereka membawa kami ke tempat ddk mereka. kami pun bersembnag la sementara tunggu ayu , keyah , haifa ambik order. berbual2 sambil berbual then sy pun keluarlah kamera sy yg mahal tuh . haha tangkap2 gmb deorang. pergh !!! best x terkata. ika, haifa, zulfa, izati , keyah , ayu, munirah hafzhan , yan sume ade,then ade la sorang kwn zulfa 2 , name die nadhirah. bru jek kenal.hehe um dkt 2 jam jugak la kitorang kt sane. kemudian kami bergerak ke The Store.. HAHAHAHa. selepas jalan2 cuci mata ,kami bergerak ke kedai buku chew, sy dan munirah beli buku kerja ngan pen sikit ... best :Dkemudian zulfa tanye , weh korang k pergi mana lepas ni?? kitorang jwb , entah la.... g menara condong. alang2 dkt kt situ si munirah 2 nk beli buku majalah, so kitorang pun gerak la ... majalah klik die beli , wahaha. kedai 2 dkt gile dgn menare condong. Kitorang bergerak ke menara condong. tengkap gmb pe sume . haha um kemudian sy dan ayu teringin pulak nk naik menare condong tuuh zulfa pun bawak la kitorang naik atas , almaklum lah, x pernah naik ;p hahahha , pas naik beberapa, kami pun turun la balik , x de pape pun kt atas tuh pas turun kami berjumpa la ngankwn2 balik semula. drg x nk naik, kemudian tu bapak haifa dtg, kami sume pun sebok masing2 suh mak bapak ambik. sementara tunggu parents kitorang sampai , ktorang sembang2 la, gosipsane gosip sini.hehe.

1st yg balik dulu haifa, 2nd ayu,3rd zulfa ngan izati.

dr kiri, izati. zulfa, haifa, ayu, sy sy dan munirah tinggal berdua je, yg lain sume dah balik , kemudian mak sy pun sampai la ....dan hantar munirah pulang. then sy pun sampai rumah, begitu lah ceritanya. munirah je x dedlm gmb ni, mengada ;p

2 voices:

zara said...

hello dear. thnx fllow my blog

.l.u.l.l.a.b.y. said...

welcome ;)